Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
alla har väl haft det turbulent på kärleksfronten.. med lite perspektiv på det hela, så uttrycker jag mig såhär..


är det här slutet?

Håll mig i handen. Om så, bara för en stund.

Vill ha ännu ett minne, ett ögonblick då det forfarande var vi två.

Håll om mig, gör mig trygg.
Bilda en mur runt mig.
Det stillar min rädsla, lugnar mitt sinne.

Se mig. Titta på mig med dina vackra ögon.
De är som mörka brunnar som fylls med saltvatten.

Vill kyssa bort dina tårar. Jag vill göra dig lugn.
Inte med ord, utan med känslan av kärlek som ännu finns kvar.

Vi har varit i stormen tillsammans. Det är vi som har orsakat den.
Det behövs bara ett sandkorn och en liten vind.

Alla bilder snurrar i mitt huvud.

Det har varit glädje.
Det har varit jordgubbar och skratt under paraplyt.

Det har även varit åska och snaviga stigar.
Det har funnis stunder då tårar inte slutat rinna.

Är det här slutet för oss?

Vill hitta vägen tillbaka.

Vill stå under paraplyt och skratta med dig.





Fri vers av habibty
Läst 477 gånger
Publicerad 2006-05-20 00:14



Bookmark and Share


  marjasara
Jättefint Annika:) Du formulerar dina känslor på ett härligt sätt!!
Kram// Sara
2006-05-25

    ettolrahC
Åh Annika, så fint. Känns roligt att ni hittat tillbaka till varandra! Det är menat att det ska vara ni!
2006-05-20
  > Nästa text
< Föregående

habibty
habibty