Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Önskad repris...


Bock igen! Eldig spis?

Tös vill slippa besvärlig man så
hon sa: -Du bör flytta till Gävle då...
Han sa: -Varför detta...
Du bör för mig berätta...
-Där vill de ha en bock, som ingen tänder på...


När min dotter och hennes familj kom hem till oss...
För så där 7 år sen... Hade hon hört den som en rolig
historia på jobbet... Den sa jag den gör jag om till en
limerick.

Publ. den på Poeter.se så kommer den att vara med på de
5 bästa inom 5 minuter... De två äldsta barnbarnen var med
i svängarna, den yngste var helt tyst tittade ner i bordet...
Efter 5 min var den med bland i de fem bästa...
Glädjestrålande berättade jag det för familjen...
Jag hade rätt... De äldre killarna som den övriga
familjen jublade, vi tyckte alla att det var en hit...

Då såg vi hur den yngste började att gråta och han sa
under tiden tårarna rann ner för kinderna:
-Att hans mormor höll på med sån´t det hade
han aldrig trott ALDRIG... Då hängde de äldre bröderna
sig raklånga över bordet och gapskrattade ännu mera...

Jag försökte förklara för honom om läget...

Det gick inte så bra...

Men numera gapskrattar han själv åt det...

Han var för ung då...




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 360 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-11-24 16:35



Bookmark and Share


  Tor-Björn Gustavsson VIP
Snygg avvisning. TBG.
2016-11-24

  Solstrale VIP
Ah ha ah ha ah ha ah ha ah aha! :) :)
2016-11-24

    Dan Myrbeck
Haha - mycket bra!
2016-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt