Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleksförklaring

Dröm för mig bort
på din spända vinge
låt natten få vila
i ditt triumvirat
eviga stjärnor
strö ditt varma ljus
server mig kärlek
på stora silverfat

Väck mig ur sömnen
i rodnad morgon
drömmen i natten
vill jag inte glömma
din kärleksförklaring
ord med en penna
sparad i evighet
för mig själv gömma

Dröm för mig bort
till nya dimensioner
låt mig få möta
de som en gång gått
tänd en ljuslåga
i nattens skimmer
tacksamhet i tiden
för mötet jag fått

Väck mig min gryning
för det som varit
din kärleksförklaring
ger mitt sinne ro
tårarna som faller
är bara av glädje
och ger mig stunden
där bara jag kan bo

(Copyright © ULJO)




Bunden vers (Rim) av ULJO
Läst 540 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2016-11-24 22:12



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Gillar mycket! :)
2016-12-02

  Lars Hedlin
Tycker om denna :)
2016-11-29

  StinaJ VIP
Vackra ord om kärlek. Så ljuvliga.
2016-11-28

    ej medlem längre
Mjukt och vackert skrivet
2016-11-27

  ResenärGenomLivet VIP
Ljuvligt vackert...
2016-11-27

  Eva Helene VIP
Ömsint, mjukt och vackert!
2016-11-27

  Ann V Åhsberg VIP
Helt underbart vackert skaldat!
2016-11-26

    ej medlem längre
Nästan smärtsamt vacker är din kärleksdikt.
2016-11-26

  Salvation Pepper
Behagfull önskan!
Gott!
2016-11-26

  Ewa-Britt Nilson VIP
Vara i allt som var
kunna njuta av det
Min Vän gott är och
Din ord även läsaren
bär, så det känns här!
******************
2016-11-25

    Dan Myrbeck
Väldigt vacker önskan.
2016-11-25

  Niliboy
Ja, man man blir lite blödig i juletid å bäst är ju Karl Bertil Jonsson å hans solidariska jul!
2016-11-25

  Ingrid Trolle
Så varmt och vackert
diktar du.
Måste bokmärkas
2016-11-24

    ej medlem längre
Tidlöst vackert.
2016-11-24

  Maria Sundelin VIP
Längtansfullt
2016-11-24
  > Nästa text
< Föregående

ULJO
ULJO