Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"Färdkost ur den bortglömda farkosten"


Björnen böjde sin nacke
Ned mot den gistna ekan
Åt saftiga blåbär där
Invid Dalälvens strand

Såg ut över glittrande
vatten,bland surrande
myggmoln

Allt under bar himmel
I en behagfull kvällshägring.
bland susande granskog

Då var det gudagott
att leva. ..

Fastän man bara var
en lycklig ovetandes
Gammel Björn

Och ingenstans den
förglömda
skomakar Ersons

Blåbärs mossiga eka
på äventyr längre
kunde ut och fara. ..





Fri vers av Sefarge VIP
Läst 298 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-11-25 18:04



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Naturlyrik när den som bäst!
2016-11-25
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP