Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

insikt




Hamnar hamnen
För långt ut.

Försvinner den
Alldeles bortom
horisonten

På internationellt
vatten

Där lurar
Peter den store
med sina brandskepp.

För det som har varit

Lever på bekostnad
av det som aldrig
inträffat

Och
Det som ännu är ofött
inuti människans öga.





Fri vers av Sefarge VIP
Läst 277 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-11-25 19:07



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Din dikt väcker tankar på Putin och krigshot, som jag tolkar den. Hur som helst tänkvärd och bra!
2016-11-25
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP