Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Paradoxens färg är Orange.



Mellanrummet
är fylld av tystnad

När du hör lögnen
gråta över att
sanningen dött.

Ute på den torra
ljungheden

Ingen att ljuga för
längre. ..


Bara vind som drar
förbi stickiga Enbuskar
i Försommar natten

Och allt är förlåtet

Där tiden gått sin väg
och lämnat oss

För att vi bara är
En av alla dessa
Kvarlämningar

som bevisar att
det finns hopp

Kvar att förvalta
-än så länge. ..






Fri vers av Sefarge VIP
Läst 347 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2016-11-26 00:06



Bookmark and Share


  Carl Mikael Fäldt
Ordvalet lyser!
2016-11-27

  Bossepoet från Österbotten
Snyggt skriftat
om dagen
som blev mättad
med ensamhet.
2016-11-26

  Stefan Albrektsson
Snyggt fångad ödslighet, bara ett stilla susande. Många fina formuleringar, gillar särskilt "När du hör lögnen / gråta över att / sanningen dött".
2016-11-26
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP