Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


448.bryggan tom ....

...utgående dag
återupplivades i den sista
glimmten av den gyllene skymningen,
ROSTIGA_KVICKSILVER_KRUSNINGAR
SOM_OTROGET_KÄRLEKSSPÖKE
FÖR_ETT_ÖGONBLICK_VAKNADE!
provocerande vind slet sig loss
från den snöiga tystnaden...

allt stelnade och försvann sedan
i upprörda havskänslor ...




Fri vers (Fri form) av Lollitta VIP
Läst 197 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-11-26 09:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lollitta
Lollitta VIP