Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den natten

Strimmor av månljus
nattunga andetag
blandat med
tystnaden

Vackra ord
i tanken
om oss
den natten

Nuet var inte
starkare
än tankens
svagaste länk

Klockradioröda
siffror
i ögonvrån

Sömnlös

Copyright Skymning Blå




Fri vers av Skymning Blå VIP
Läst 344 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-11-26 18:10



Bookmark and Share


  Ingrid Trolle
En sann och vacker
skildring
2016-12-01

    ej medlem längre
den här var bra, du!
2016-12-01

  Petter Wingren
Vackert
2016-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Skymning Blå
Skymning Blå VIP