Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknaden (2)

Du finns inte mer min Älskade Ängel.

Jag saknar dig så.
Hur orkade jag stå där med dig mitt Älskade barn,
du fanns ju inte längre i livet!?

Hur länge jag vyssjade dig i min famn efter att du inte fanns
mer vet jag ej. Men sålänge var det att jag fortfarande känner
din doft om jag blundar och tänker på Dig

 

Ååå ...min Älskade vän, ingen älskar dig som jag.




Fri vers av Angel_
Läst 239 gånger
Publicerad 2006-05-15 21:50



Bookmark and Share


  Ord
Jag vill inte sätta "betyg" på denna , kan inte och vill inte..
Vill försöka få dig att förstå hur den berör ändå...

När jag läser dina ord , blir jag yr.. yr av vanmakt och otillräcklighet..

Jag blir berörd och överväldigad av allt.. inte bara den ofattbara sorgen,
utan också av värmen och kärleken du lyckas förmedla.. *kram*

Minnet.. av doften och av Ängeln du givit liv , är gåvor ,när nätterna väl slutat brinna...

Jag möter min bror (gick bort 2002) nästan var natt, i drömmar..
å var gång, är jag lycklig när jag vaknar och minns..

kramar du..

å TACK!

/ Crister
2006-05-15
  > Nästa text
< Föregående

Angel_