Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mannens krav


Hur gör jag,
då min bundna arm,
slitit sig loss från dina bojjor.

Jag gör ingenting,
när friheten berör mig,
till himlen.

Allt jag gör,
avskyr du,
och din mänsklighet.

Jag gör allt,
för att tillfredsställa dig.

Krossar min själ,
för att bli älskad.

Krossas av min själ,
för allt mitt svek.

Oförlåten.
Av dig,
av mig.
Av alla.

Kommer aldrig att kunna fly,
från dina viljor,
mina viljor,
att taga död på mig.






Fri vers av Maggie
Läst 644 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-05-15 22:06



Bookmark and Share


    Aliah
Ännu en fantastisk dikt, Maggie! Fint ordval, som fångar in djupa känslor.
2006-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Maggie
Maggie