Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Makaber färdtjänst"


Likriktad kärlek




Eftersom" Lika barn leka bäst"
Köpte dom ett begagnat fordon från Fonus

Med prästvigsel från Svenska kyrkan
På sin bröllopsdag

Skramlade sedan iväg med likbilen
Ommålad i lila,blåbärsblått o rosa

Eftersom var dag aldrig är den andra lik
med att överleva den sista färden
i kärlekens gemensamma tecken

Blir alltid den förlidna dagen till den bästa
Någonsin!

Och fortfarande rullas det andaktsfullt
omkring med nya vinterdäck på!

Peppar,peppar ta i trä!




Prosa (Fabel/Saga) av Sefarge VIP
Läst 377 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-11-28 15:55



Bookmark and Share


  Carl-Johan Bachofner
Håller tummarna för dem
2016-11-29

  Popangelov VIP
He he, underhållande text om kärlek ända in i kaklet...
2016-11-28

  överlevaren VIP
Fyndigt ordat, gillar!
2016-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP