Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älska mig


Tid kom
Kom och håll mig,
taget om mina viljor.
Att bli älskad.
Jag vill bli älskad.
Snälla,
älska mig.

Tystnad kom
Kom och berör mig,
och mitt nuvarande tal,
Att bli älskad.
Jag vill bli älskad.
Snälla,
älska mig.

Förståelse kom
Kom och förstå mig,
och mina innersta tankar.
Att bli älskad.
Jag vill bli älskad.
Snälla,
älska mig.

Vindpust kom
Kom och smek mig,
få mina känslor att känna,
hur det känns.
Att bli älskad.
Jag vill bli älskad.
Snälla,
älska mig.

Dåraktige man kom
Kom till mig, i mig.
Lär dig älska.
Att bli älskad.
Jag vill bli älskad.
Snälla,
älska mig.




Fri vers av Maggie
Läst 1233 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-05-15 22:19



Bookmark and Share


    Aliah
Denna dikt är underbart vacker och känslosam! Snyggt jobbat, Maggie! Ett självklart MVG! ;-)
2006-08-24

  hawkeye
Naken, och längtande vacker...
2006-06-10

  Johan Sundström
Drämmer sig raka vägen in i hjärtat med murbräcka utan att fråga portvakten -- starkt. Och samtidigt så ömt.
2006-05-20

  Peter Stjerngrim VIP
Du kommer att finna kärleken tids nog om inte kärleken finner dig först ...
2006-05-15
  > Nästa text
< Föregående

Maggie
Maggie