Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tramp vs predikan...

Orgeltramparen fick höra
av präst, jobb slut, tramp ska upphöra
el skall dras in så...
Han sa, ta steget fullt ut då
låt el sköta det du ska göra!




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 317 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-11-28 20:43



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Organistlist
öppnar för
lat prelat
2016-11-29

    Sefarge VIP
Siarmässigt
med stort
Humordjup
Skriftat!!
:)
2016-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt