Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Natten




Fri vers (Fri form) av Misserla
Läst 211 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-11-29 22:47



Bookmark and Share


    Orkiden
Hoppas ni kommer att med tiden komma till ro, så sömnen infinner sig...
2016-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Misserla
Misserla