Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SÖK OCH FINN!

Första december, jag hittar inte tomten!

Julkartongerna är staplade på varandra i förrådet.
Hur kan man samla på sig så mycket?

Nu ger jag upp tänkte jag, då fick jag syn på en gammal bag.
Öppnade den och trot eller ej där satt lilla tomten, efter allt ståhej.





Fri vers (Fri form) av Ezmeralda VIP
Läst 210 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-12-01 14:34



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Ja Du så är det
ofta minsann...
2016-12-02
  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda VIP