Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Egen målning


Tyst På dikt

Under barken
Säkert längst in mot
Där trädet fortfarande
är varmt och torrt
Där ligger orden
Inbäddade i slummer
Och väntar på våren
Inte förrän fjärilen
Sträcker ut sig
Kanske
Och letar efter
Någon blomma
Tänker jag
Diktar igen
Vi ligger vid stammen
Den nakna
Och trycker oss
Med fjärilen
Och larven
Och lyssnar efter
Värmen och våren




Fri vers av Sommarina VIP
Läst 288 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2016-12-01 17:02



Bookmark and Share


  Goraxy 89 Orion VIP
Snyggt skrivet!!!
2017-02-10

  Lars Hedlin
Bra skriftat
2016-12-28

  ULJO
Tjusigt framfört
2016-12-03

  Bo Himmelsbåge
Mycket vacker målning i milda, mättade färger!

Jaa... ibland går ordens inspiration i träda, o sover vintersömn i sin puppa...
För att när Vårens värme smeker dem...
blomma upp till en vackra fjäriarl igen...
Detta ser vi fram emot...

Fin dikt om ordens vila o metamorfos!
2016-12-03

    ej medlem längre
Det ligger vacker och djup symbolik i din fina dikt.
2016-12-02

  Anya VIP
Oj så fint, både bilden och texten. Vackraste färger till vackraste text. Fint målar du fram orden som ligger i slummer. Bra!
2016-12-02

    Dan Myrbeck
Ja, även ord
tycker det
är en bra idé
att gå i ide.
2016-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Sommarina
Sommarina VIP