Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Läser


Hata alla Män

Ung kvinna
Skriver en "uppsats på twitter"
Varför man ska hata män!

23 år bor i Täby, snygg, hår under armarna
Målet bör vara att få uppmärksamhet?
Eller kan en ung kvinna ha så mycket hat
Utan direkt orsak?
Och alla vet att det är män som hatar..




Övriga genrer (Satir) av Federico Romano
Läst 388 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-12-02 16:02



Bookmark and Share


  Den skrivande tysta
Men denna kvinna skulle nog inte vilja vara utan män... Det är ju dom som ser hennes smink och kläder och allt det andra hon vill visa upp.
2016-12-07

  Bo Himmelsbåge
Tja... det är ungefär lika smart,
som att hata alla kvinnor,
för att de är just kvinnor...
Sedan är just Hat ett tveksamt sätt att förändra något, eftersom den känslan påverkar hataren mer negativt, än de man hatar!
Däremot bör hon undvika vissa män,
som enbart upplever kvinnan som ett könsobjekt, eller vad det nu är hon hatar!
2016-12-07

  Lars Hedlin
Någonstans i hennes korta liv så hat hon blivit besviken på Män
2016-12-05

  alicja lappalainen VIP
..kanske .för jämställdhetens skull??
2016-12-02

    jaybird
Minoritetsgruppers excesser är ett säkert uttryck för demokratisk lågkonjunktur.
2016-12-02

    ej medlem längre
kolla åsa britasdotter på google. "alla män är våldtäktsmän" står det där att hon säger. stämmer inte in på mig iaf.
2016-12-02

    Dan Myrbeck
Jag tror många rycks med i grupptänket...
2016-12-02
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano