Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inspirationskälla

 

Kära poeter!

Finns det något annat ämne än kärlek som ger så många uppslag till dikter?

Sorg och bedrövelse också kanske

men kärlek slår väl dessa?

 

 




Övriga genrer av Helene Månsson
Läst 162 gånger
Publicerad 2006-05-16 06:39



Bookmark and Share


  Tino
Det känns verkligen så, men man ska inte glömma att kärlek är ett riktigt stort ämne, man kan ju ge kärlek till en blomma t.ex., och inte bara till sin älskade...

Bra fundering
2006-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Helene Månsson
Helene Månsson

Mina favoriter
min mamma