Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Insikt



Att segla är ingen konst
Det är att färdas med
elementen och överleva
tillsammans. Det är det
som är konsten.

Att skriva är ingen konst
Det är att se ett fotografi
Och sedan klä det med
levandegörande ord.
Det är det som
är konsten

Däremot, att förlåta någon
utan att denne bett om ursäkt.
Är en stor konst svår att behärska.


För konsten i sig själv
är inget,förrän någon

Fyllt den med sin egen
begrundande insikts
avsikt. ..




Fri vers av Sefarge VIP
Läst 347 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-12-03 16:09



Bookmark and Share


  Snuffa
Insikt, enkelt är det
självklart är det
naket sant är det

Fint!

2016-12-04

  mare VIP
Fint!
2016-12-03

  Tor-Björn Gustavsson VIP
Tänkvärt. TBG.
2016-12-03

    Orkiden
Gillar djupet...
2016-12-03
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP