Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En kvinnas livssmycke!

Kroppen värker sig fram mellan livets årstider.
Varje blomning föregås av knoppar
och varje gång de öppnar sig inför det nya värker livet fram.
Kvinnans kropp och resan fram mot ålderdomen,
alldeles nyss barnets yviga och obekymrade rörelser
och nu försmaken utav en annan mognad.
Kvinnan bär sin kropp genom livet, från flicka till ungdom,
från ung vuxen till föräldraskap, från medelålder till ålderdom.
Som pärlor på en tråd, är en kvinnas livssmycke!




Prosa av Feminaz
Läst 266 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2016-12-04 11:19



Bookmark and Share


  Valter Örn VIP
Kroppens hälsa och konstitution har större betydelse för en kvinna än en man, rent biologiskt.
2016-12-08

  Marja-Liisa Koski VIP
Så fint beskrivet den här jordiska delen i vårt liv! Själen är nog trots allt annat för alltid ung, tror jag.
Kram!
ML

2016-12-04

  överlevaren VIP
En slipad text som en gnistrande diamant.
2016-12-04

  Änglaögon
Fint formulerat.
2016-12-04

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet!
2016-12-04

  Öknens Ros VIP
Sådan är den, kvinnans livsålder, från barn till gammal. Fint beskrivet!
2016-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Feminaz
Feminaz