Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Någongång någonstans

hos dig vill jag
vara
du fina
underbara

det är bara det
hur ska jag
förklara

för alla de
andra
att jag och du
vi är
varandra
nu

skulle du stå ut med mig

natt som dag
du och jag

du vet
jag gråter så lätt
och kommer kräva
din kropp till
efterrätt

men jag tror mig kunna
blanda till en vacker
färgnyans
de dagar du är i
obalans

det sägs att det finns
en man även
här
som håller mig
kär

och två små som jag är så
rädd att de ska
förstöras
kommer de någonsin förstå
att om jag stannar
här
då jag bara vill vara
där
skulle mitt hjärta
till slut
förgöras

det ska inte vara lätt
men snälla någon,
säg mig vad som är rätt

vi får rusta oss
och
hålla varandras händer
ta en dag i sänder

men kom med mig
nu
finaste du

jag vill, jag vill
bara liiiite till
vi gör det
rymmer bort
det där förbaskade livet
sägs ändå vara för
kort.

Kram <3




Fri vers av Jossefina
Läst 236 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-12-05 10:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jossefina