Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Några säger. Alla tycker.


i deras ögon
i dina ögon

vill jag våga
tappa mitt förstånd

storma

hoppa ut

finna slutet

på denna eviga
rondell

befrielse

det är du, ju

kom nu

då rädslan
greppar

låt oss leka

hålla om

skratta
bort
det mörka

alla ni
spekulerande
så dömande

vill ni veta

lyssna

hör, här

mitt hjärta

talar

endast
sanningen














Fri vers av Jossefina
Läst 207 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-04-01 22:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jossefina