Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

STJÄRNORNA FÖDS MED MOBILER!

Gräsmattorna lyser gröna, delvis täckta av blåis.
Vintern kom av sig igen, för vilken gång i ordningen minns jag inte.

På promenaden gick en kille framför mig med proppar i öronen.
Han lyssnade på musik, gnolade och sjöng.

Jag blev glad men det lät så ensamt utan själva musiken.
Han stannade och fipplade med mobilen.

Jag skulle just gå om honom, då ryckte han ur ena proppen och sa hej.
Har du gått bakom mig länge, frågade han?

Hur tyckte du jag sjöng då , sa han?
Jag tycker inte om att ljuga så jag sa, det lät för jävligt.
Men jag gillade att du var glad och sjöng.

Han garvade högt.





Fri vers (Fri form) av Ezmeralda VIP
Läst 339 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-12-05 12:44



Bookmark and Share


  Johan Strömstedt
Korta tidsdokument väl fångat.
2016-12-08

  Öknens Ros VIP
den var fin. :)
2016-12-05

    Håkan B Andersson
nice...
2016-12-05
  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda VIP