Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sönder

Från ett hej hjärtat hoppas allt är bra med dig
till du jag kan inte prata ringer sen

Från ett jag kan inte somna när du mår såhär
till det går inte, det är ju varenda natt

Från ett hallå lilla älskling
till japp vad vill du

Från ett det är värt att kämpa för
till jag vet inte om jag vill längre

Från ett jag kommer alltid älska dig när du lämnade och gick

till en annan hud mot din,
redan nästa helg




Fri vers av BlackNelly
Läst 331 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-12-05 23:42



Bookmark and Share


    Atte Nordin
Aj... smärtsamt.
2016-12-07
  > Nästa text
< Föregående

BlackNelly
BlackNelly