Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlåtelse

Det är minus fem grader, lördag klockan sex på morgonen
Postbudet delar ut de första exemplaren av morgonens tidning,
bussen kör den första turen
Glittrande frost täcker bilrutorna,
en annan försöker tappert bege sig till arbete

Jag har ännu inte lagt mig
Jag åker hem från dig

Tänkte be om förlåtelse
för hårda ord, ångest och oro
Men du var inte där
Det är så jävla kallt




Fri vers av BlackNelly
Läst 446 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-12-05 23:49



Bookmark and Share


    Atte Nordin
Älskar dubbeltydigheten i sista raden. <3
2016-12-07
  > Nästa text
< Föregående

BlackNelly
BlackNelly