Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min


Hudfärg

Döms som Svartskalle kulör
Vit, allt beroende
Betraktaren




Övriga genrer (Aforism) av Federico Romano
Läst 347 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-12-06 09:30



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
...och ändå är vi människor allihop och alla är lika värda...vad spelar då färgen för roll...fast alla tycker nog inte det...
2016-12-10

  Lars Hedlin
Exakt .......Är man inte blond så blir man nr 2-3-4-5-6-999
2016-12-08

  alicja lappalainen VIP
värderingarnas helvete..
2016-12-06

    Sefarge VIP
Den viktigaste färgen
Är den som inte syns
Utanpå, nämligen inuti!
(Självlärd läxa )
Tack!
:)
2016-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano