Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DIN RÖST...ALLT DETTA...SVINDLANDE...ATT FÅ...


Din röst gör mig glad.
Närvaron sprakar av värme
och kärlek.
Är du bara när så uteblir
tråkighet.
Även om du pysslar med ditt.
Älskar varje sekund
av din närhet.
Min person blir hel.

Allt detta är ingen
självklarhet, vi jobbar på
att ha det så.
Himmelsk gnista antände det
och vi ska hålla det brinnande.

Svindlande när man
tänker på det, men ändå inte.
Känns som att det var
meningen att det skulle
bli vi.
Att vi har en 'mission
to complete'.

Att få bli lyckliga
på äldre da'r.
Du och jag – 'Because
we're worth it'.




Fri vers av Stefan Viljehammar
Läst 387 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-12-06 11:14



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Lycka lycka lycka så det hela sidan smycka! Hoppas den ifrån dig aldrig ryckas! Att du och din älskade lyckas! <3
2016-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Stefan Viljehammar
Stefan Viljehammar