Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tåget till Tibble

 

Tåget till Tibble
husläkaren, recept
apoteket
tandläkaren
biblioteket
återlämnade
Bo Giertz
Stengrunden
nylån av
Alex Schulmans
Skynda att älska




Fri vers (Prosapoesi) av Fredrik P. VIP
Läst 308 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-12-06 13:49



Bookmark and Share


  ULJO
Men det är ju en segelbåt. Men det går bra det med
2016-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP