Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Text: Lindha W Gustavsson Copyright ( C )


Till ett syskon

Jag tänder ett ljus och tänker på dig,
du lever men vill inte veta av mig
fast jag försökt nå dig...

Sorgen och saknaden av detta är
ljusår bort, och långt värre än om
du vore död, vet inte hur du tänker
men man kan inte hata resten av
livet?

Jag saknar dig så!




Fri vers av Lindha W Gustavsson
Läst 448 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-12-06 13:56



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Att tappa kontakten med en kär släkting vet jag också hur det är. Svårt men det är bara att gå vidare ändå/kram
2017-01-11

  Tor-Björn Gustavsson VIP
Berörande.Tyvärr inte ovanligt.
Man undrar om ett förfluget ord vid något
tillfälle behöver ha så starka konsekvenser.
Tycker själv man bör förlåta och gå vidare.
Grubbla inte och njut av dina vänner.
Trevlig helg. TBG.
2016-12-10

  Lars Hedlin
Berör starkt inom
2016-12-08

  soligajag_1 VIP
Uschja, , hemskt . Berörande text om den syster som man saknar.
2016-12-08

  Änglaögon
Berörande rader.
2016-12-06

    ej medlem längre
Mycket sorgligt att det ska behöva vara så! Inte kan det kännas bra att gå med hat i hjärtat. Man kan väl bara hoppas att det blir en förändring så att allt blir bra igen!
Berörande och vemodigt!
2016-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Lindha W Gustavsson
Lindha W Gustavsson