Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Famnar djupt

femton famnar
sa hon
ger mig bröd & föder mina oäktingar
och inte är det
samma famnar
som han
ombord på silltrålaren där
tänker sig

men båda
tar dom i hamn








Fri vers (Fri form) av Urban Dafteke
Läst 321 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-12-06 14:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Urban Dafteke
Urban Dafteke