Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild: Sökaren av Hertha Hillfon


- Jag är begåvad...

 

- Jag är begåvad med dåligt minne

sa den kreativa keramikern

Hertha Hillfon i en tidningsintervju.

Jag med!




Fri vers (Prosapoesi) av Fredrik P. VIP
Läst 301 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-12-06 16:23



Bookmark and Share


  ULJO
Exakt
2016-12-08

    ej medlem längre
En härlig text om en stor konstnär!
2016-12-06

  Solstrale VIP
Det ör nog mest begåvat att erkänna det:)
2016-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP