Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattstjärnor

Diego el Cigalas sånger
som ekon från för
vävde minnesväv
i nattens rumtid

Sömnlös natt
svävade ut ur
känslornas patos

Som tusen brev
genom tiden
som inte skrevs

Ord som föll
som stjärnor
i gryningsljuset

Önskade oss
tillbaka

Vemod

Copyright Skymning Blå




Fri vers av Skymning Blå VIP
Läst 366 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-12-06 18:01



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket bra skriftat!
2016-12-08

  Petter Wingren
Musik kan blotta tomrum av det outtalade, ett ras av tomma kuvert, ord som borde ha skrivits.
2016-12-07
  > Nästa text
< Föregående

Skymning Blå
Skymning Blå VIP