Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mellanrum

du är porslin
i mitt vitrinskåp av kristall
där vinglas skorrar
i okända toner
när någon kall kommer in

när dörrklockor ringer
är du ljudvågor
i en lägenhetskorridor
innan alla dörrar öppnas

under en filt
är du mot min hud
det mellanrum
i värme och friktion

Jag behöver dig






Fri vers (Fri form) av Krimskramsan VIP
Läst 235 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-12-06 21:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Krimskramsan
Krimskramsan VIP