Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Advent

Levande i denna svarta natt
Saknar jag dig du ljuva skatt
Vet att du mig känslor skänker
Uti nattens mörker på Mig du tänker

I och vistats i mitt enkla hus
Har du prytt med Advents- och Julens ljus
De värmer och de lyser
All din kärlek för mig de hyser

Trots min ringa enkla förmåga
Vill jag ändå beskriva min kärlekslåga
För dig som så vackert tänt
Pyntat och sirat vårt Advent

Med Dig min kära
Firar jag Jul!




Fri vers av Harri Cajander
Läst 258 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-12-07 15:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Harri Cajander
Harri Cajander