Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag öppnade min själ...

Jag öppnade min själ och gav dig allt...
du slukade mig
och slängde resterna!




Fri vers (Fri form) av angela Täubert fd Jansson VIP
Läst 304 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2016-12-08 17:44



Bookmark and Share


    AA VIP
Tänk vad några få ord kan uttrycka. Bra.
2016-12-11

    ej medlem längre
Kärnfullt!
2016-12-10

  Öknens Ros VIP
så kan det kännas stundom...
2016-12-09

    ej medlem längre
Håller med Marita. Stark med hög igenkänningsfaktor.
2016-12-09

  Marita Ohlquist VIP
Stark text som berör!
2016-12-08
  > Nästa text
< Föregående

angela Täubert fd Jansson
angela Täubert fd Jansson VIP