Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du formar mitt liv

 

Dina händer gjuter

det fundament

jag vilar på

den sanning

jag lever av

den natt

jag älskar i,

Du formar mitt liv.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 223 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-12-09 18:21



Bookmark and Share


  alicja lappalainen VIP
så kan man säga bara om poesi..
2016-12-10

  Bengt H VIP
Mäktigt! Gillar också den geometriska formen.
2016-12-09
  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP