Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är den natten

 

 

det är den natten

som skyler alla rädslor

de välsignade



huttrande står de i rad

äntligen klädda i namn



ser sig, ser varandra tro

på en mening med livet



2016-12-09 21:45

 




Bunden vers (Tanka) av Minkki VIP
Läst 295 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-12-09 20:44



Bookmark and Share


  Ciralina eller Annmari Nyzell VIP
alla rädslor
de välsignade
det var bra
2016-12-09
  > Nästa text
< Föregående

Minkki
Minkki VIP