Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtans efterklang


hemma igen
återigen

verkligheten

blickar bort

nyss
mitt i
en kyss

närhet
som divideras

tankar
snurrar

nu
försöker
summeras

dock
bakom

mina ögonlock

där

älskar vi

<3




Fri vers av Jossefina
Läst 199 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-12-09 22:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jossefina