Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lidandets sötma

maskinstyrda verklighet
dina eviga treenighet
ondska
grymhet
lidande
det som styr
vart våra liv leder
ett cirkulär
på rutna rötter
och mina kysar
kommer smaka
av lidandets sötma




Fri vers av virre
Läst 624 gånger
Publicerad 2006-05-16 15:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

virre