Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

låt betongen spricka

ta av dig skorna
dansa på gräsmattan
njut av solen
och så nya
fröer överallt

låt betongen spricka
och se hur livet
återkommer
sprider sig igenom
det gråa




Fri vers av virre
Läst 1120 gånger
Publicerad 2006-05-16 15:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

virre