Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du som halsduksfluff

Sprakkyla, elektriskt hår, mössa,

vantar, halsduk, vadderat och

stoppat, påklätt

 ***

gediget, äkta, helylle,

dessutom och jag bara

flyr in i vadden, yllet;

 ***

skrinnar

fortare, glider vasst över

isblänket, njuter av stålets grepp,

ler, dansar, kroppen

svettas av det andra, det

onämnbara kryper,

oroas, men jag bara

 ***

ler

och låtsas; du som

halsduksfluff

 
 
 
 
 
 
 



Fri vers av Mia Bergenheim
Läst 250 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-12-11 20:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mia Bergenheim
Mia Bergenheim