Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag kan höra,

ett liv, precis
utanför min dörr
människor som pratar
högt
i trapphuset

en fest
som håller på
någonstans
kanske

varje gång
någon öppnar
en dörr
så hör jag
dem, grannarna
de har roligt
tror jag

eller kanske så
bråkar de
för de skriker
på varandra
kanske på grund av alkohol
högre och högre
hörs de
genom väggarna

och emellanåt 
hörs musik
ekandes
som till slut kapslar in
och tar med sig bråket
in igen
och stänger dörren

och jag finner
att tystnaden
återigen, pryder
min natt

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Celticgirl VIP
Läst 249 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-12-11 21:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Celticgirl
Celticgirl VIP