Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
namedroping större kanske, men jag tycker fortfarande den är bra, och så har andra gjort.


Själen under Wilde och Rimbaud eller min Konstnärssjäl


Min konstnärliga själ
är bunden till
detta borgelia ideal

som wilde förkunade
dödade det vackra
som rimbaud befriade
sig ifrån

min konstnärliga själ
obunden till
edra borgeliga ideal

som wilde förkunade
dödade det vackra
som wilde
förbanade så

min konstnärliga själ
förbannar eran
skitande moral

som rimbaud avstod ifrån
som dödade
rimbauds frihet
och vackerhet
i ord




Fri vers av virre
Läst 492 gånger
Publicerad 2006-05-16 15:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

virre