Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Något är fel


man vet att
något är fel
när alkoholisten
skruvar ner den gröna skylten
och går därifrån

när folkets hus
sätts i brand
av någon från kustvägen
som sjunger nu lever jag igen

när clownen
sitter på huk
längst fram
och gråter så han hulkar

när poporkesterns basist
lagt basen
och satt sig bakom en trumma

när julafton infaller
på en tisdag i år

man vet
att något är fel












Fri vers (Fri form) av Urban Dafteke
Läst 278 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-12-12 13:07



Bookmark and Share


    frun
När man firar jul i maj och ger julklappar åt sig själv i 112 år?
2016-12-14

  Anya VIP
Jaa ibland känns allt fel och kanske har man rätt. Tur att det är julafton på en lördag i år. *pust*
2016-12-12
  > Nästa text
< Föregående

Urban Dafteke
Urban Dafteke