Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Liv i Sverige uppmuntrar och speglar självbiografiskt berättande. Tidningen är ett forum för icke-etablerade författare. En haikutävling med tema hösten är avgjord och publicerad i föreningens tidning 4/2016. Första och tredjepriset gick till mig.


Haikutävling avgjord

 

Halvmånens vithet 

som en spotlight 

mot blodig horisont

 

I rött och guld

under höstfärgade träd

brudpar i svartvitt




Bunden vers (Haiku) av Fredrik P. VIP
Läst 412 gånger och applåderad av 11 personer
Utvald text
Publicerad 2016-12-14 19:41



Bookmark and Share


  walborg
Grattis! Välfångade bilder!
2016-12-15

    ej medlem längre
Varmt grattis - din fina haiku pryder sin plats!
2016-12-15

  ULJO
Två kanonfina haikus
2016-12-14

  thyra
Grattis! Jättefina!
2016-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP