Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vad säger


Negern

Att du är vit
Svennen säger du är Blatte
Blatten säger att du är Svenne




Fri vers (Spoken word/Slam) av Federico Romano
Läst 312 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-12-14 23:37



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Vår underbara värld....
2016-12-18

  Marja-Liisa Koski VIP
Immagine di una bellezza!
ML
2016-12-15

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Ska hon ut å dansa å jaga karar ?
2016-12-15

  S.A.I. Steve Lando VIP
vitingen här menar dock att gudinnan på bilden är en negress, ej dess maskulina variant:)
2016-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano