Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Språkförbistring

Det var första gången som Funningeskolan var på skolresa utomlands.

Pher Gidefjord hade träffat en alldeles förtjusande flicka vid namn Gretchen.

Det finns nog ingen vackrare i hela Hamburg tänkte Pher när han tittade henne djupt i urringningen.

Hans hjärta var varmt och han kände att han var tvungen att ge uttryck för sin ömma låga.

- Ich liebe dick...




Fri vers av Håkan B Andersson
Läst 546 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2016-12-15 10:31



Bookmark and Share


  Connie
Haha, det var nog för att han tänkte med fel hjärna :D
2016-12-20

  alicja lappalainen VIP
fattar ingenting..offensichtlichen grov språkförbistring.....
2016-12-20

  Zandor
hahahaa...inte alltid så lätt
2016-12-15

    Märkligheten
Skrattar!!!
Sådana här dikter både gillar och förstår jag!!!??
2016-12-15

    Bo Malte
en riktig vardagshjälte denne Pher...
2016-12-15

  Öknens Ros VIP
ibland slinter tungan...
2016-12-15
  > Nästa text
< Föregående

Håkan B Andersson