Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lockande...

som väntat
bortglömd men levande

ser mig om
men livet är
sedan länge
övergivet

bakom axeln
lockar ingenting
men framför
är stupet sanningen




Fri vers av virre
Läst 492 gånger
Publicerad 2006-05-16 18:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

virre