Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

senast jag upplevde livet

senast jag upplevde
det som kallas livet
tog kylan snart
sin isiga överhand

och mina vackra
men ack så kyliga ord
är det enda som
kan skriva verklighet




Fri vers av virre
Läst 659 gånger
Publicerad 2006-05-16 18:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

virre