Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min egen väg

Det gör ont
Att gå sin egen väg

Ont i själen
Att säga nej
När arvet säger ja

Arvet skäms över handling
Åsikten försvarar
Hyckleri är inte välkommet

Jag står för min åsikt
Och går min egen väg




Fri vers av Mfredrik VIP
Läst 181 gånger
Publicerad 2016-12-15 17:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mfredrik
Mfredrik VIP